RETFISH.COMOver ons.

Over ons.

Bij RetFish zit Agile in ons DNA. Met onze klanten werken we samen op zowel Organisatie- als Teamniveau om de meest vernieuwende combinatie van methodes te bepalen.  Hierdoor creëren we een creatieve en positieve omgeving waarin teams beter samenwerken en meer bereiken.

Actief sinds 2005

RetFish begon in 2015 als een struikelblok voor verandermanagement. We ontdekten al snel dat onze klanten wilden dat wij hen hielpen om geweldige dingen te doen, in plaats van alleen geweldige interventies te vinden en toe te passen. We waren een paar bevriende collega’s met mooie ideeën en zijn begonnen aan een hele gave reis. En dat heeft tot iets moois geleid!

Ons Doel

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Wij geloven in organisaties die snappen dat verandering aan de basis staat van succes. Die buiten kaders durven te treden. En die zich kwetsbaar durven op stellen. RetFish helpt organisaties zich te verbeteren. En te excelleren. Van binnenuit. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Beleef de wereld van RetFish 

Succesvol veranderen in een ongedwongen sfeer – RetFish maakt het mogelijk. Al meer dan vijftien jaar helpen wij bedrijven om wendbaar en daardoor succesvol te blijven. Maak kennis met onze verfrissende aanpak vol energie en creativiteit. Bij ons doet u inspiratie op en ervaart u de efficiëntste en effectiefste combinaties van Agile-methodes. Wij helpen u ontdekken dat veranderen niet eng is. Dat verandering aan de basis staat van succes.​

Bent u op zoek naar een manier om uw organisatie in beweging te brengen? Of wilt u een methode waarmee u continu kunt verbeteren, nu en in de toekomst? Het team van RetFish staat voor u klaar.

​Onze consultancydiensten zijn uniek, maar ook betaalbaar, en leveren gegarandeerd resultaat op. Neem vandaag nog contact met ons op om klaar te zijn voor morgen.

Bob Konings

Managing Senior Partner/Founder

Bob Konings is een prikkelende en creatieve inspirator die gedrevenheid en de ‘why’ altijd goed in balans houdt. Zijn doel: Organisaties en mensen helpen het makkelijker te maken in dagelijkse werkomgevingen op een manier waarbij het resultaat altijd positief wordt beïnvloedt. Als consultant dacht hij al anders, als transformatie expert werd dat zijn passie. Zijn achtergrond ligt in de farmacie en commercie en was betrokken bij een mislukte fusie. Dat was een keerpunt in z’n carrière en hij ging organisaties helpen continu te verbeteren. Als veranderaar en oprichter van RetFish helpt hij samen met zijn team bedrijven zoeken naar de beste methoden en processen die organisaties toekomstbestendig maken.

Over ons team

We zijn een netwerk organisatie die krachten bundelen.  Onze experts leren nog altijd verder, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Uiteraard om waarde mee te creëren. En omdat we geloven in diversiteit en flexibiliteit. Het geheim? Wij denken anders, omdat dan alleen de mooie dingen ontstaan.

Ontgrendel uw medewerkers om ongelooflijke dingen ​te bereiken

Ontgrendel uw medewerkers om ongelooflijke dingen ​te bereiken

Wilt u een RetFish-expert spreken?

Ja, maak een afspraak