RETFISH.COMWerkwijze

Werkwijze

Wij helpen u om Agile werken ​succesvol in te voeren

Onze gereedschapskist zit boordevol Agile-tools. Dankzij onze jarenlange ervaring bij uiteenlopende klanten en projecten kunnen wij heel nauwkeurig bepalen welke combinatie van Agile-gereedschappen bij u het best werkt.

​Met een frisse blik kijken wij vanuit verschillende invalshoeken naar uw organisatie als samenhangend geheel. Zo helpen we u om Agile werken succesvol in te voeren, op een manier die past bij uw visie. Met als resultaat optimale prestaties en productiviteit.

Verbetercultuur

De professionals van RetFish helpen u om de performance van uw medewerkers, en daarmee van uw bedrijf, duurzaam te verbeteren. Zij coachen teams, werken aan leiderschapsontwikkeling, organiseren workshops en nemen uw processen onder de loep.

​Uiteraard leveren zij maatwerk – of het nu om een kennismaking met de basisprincipes van Agile werken gaat, een workshop om de teamdynamiek te verbeteren, of langetermijncoaching voor een Agile-cultuurverandering.

Het resultaat is een cultuur waarin presteren en continu verbeteren een sport worden. Het leervermogen van de organisatie neemt sterk toe, waardoor die zich razendsnel kan aanpassen aan nieuwe omstandigheden.

We werken samen met leiders die problemen willen oplossen. Soms is dat niet voldoende.​
Onze veranderaanpak helpt u als bedrijf duurzaam te veranderen.

Onze veranderaanpak in 3 stappen

  1. Onderzoek en creëer begrip –  Identificeer de scope van de verandering, onderschrijf de aanpak en benoem quick wins.
  2. Activatie & co-design – Stel een change-team samen, creëer draagvlak voor de veranderingsvisie, zorg voor verbinding en biedt Agile foundation trainingen aan.
  3. Strategische Agile borging – Lanceer een algemeen leveringsmodel en introduceer zelforganiserende en richtinggevende werkwijzen om de klant resultaten, leveringszekerheid en betrokkenheid te vergroten.

Ervaar zelf de voordelen van Agile werken

  • Maak een afspraak voor een uitvoerige oriëntatie op Agile werken voor uw managementteam.
  • Schakel onze experts in om een directe samenwerking met u en uw team Agile werken op de rit te zetten en snel resultaat te behalen.
  • Boek een workshop om uw medewerkers kennis te laten maken met de basisprincipes van Agile werken. Dit kan op teamniveau of voor de hele organisatie.
  • Plan een action learning class Agile werken voor uw team.
  • Of neem contact met ons op om andere wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Succesvol veranderen in ongedwongen sfeer

Succesvol veranderen in ongedwongen sfeer

Bob Konings

Oprichter RetFish

Ja, bel me terug